غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره خوشمزه و مجلسی

دستور طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با لپه


مواد لازم برای خورشت بادمجان با گوشت گوساله

  • گوشت خورشتی     400 گرم
  • بادمجان    500 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • گوجه گیلاسی    100 گرم
  • رب    2 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین    1 تکه
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، زعفران دم شده    به میزان لازم
  • آبغوره    به میزان لازم


طرز تهیه خورش بادمجان با گوجه و غوره


1.طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

ابتدا پیاز را شسته نگینی خرد می کنیم و در قابلمه مناسبی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس زرد چوبه، فلفل و گوشت را به آن افزوده و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند آنها را تفت می دهیم سپس رب را داخل روغن تفت داده و به همراه چوب دارچین به گوشت می افزاییم حالا آب جوش روی مواد ریخته اجازه می دهیم تا کاملا گوشت بپزد.


2. مرحله دوم تهیه خورش بادمجان

در این مرحله بادمجان ها را پوست کنده و (به روش گفته شده در نکات تلخی بادمجان را می گیریم). حالا بادمجان ها را برش طولی می دهیم و در تابه مناسبی در داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پخته و طلایی شود.


3. مرحله سوم تهیه خورشت بادمجان جا افتاده

گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود بادمجان ها و گوجه را افزوده و 30 دقیقه اجازه می دهیم تا با شعله کم جا افتاده و به روغن بیفتد. سپس نمک و ترشی غذا را اندازه کرده و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم و نوش جانتون.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت

  1. برای این خورشت از بادمجان های باریک و کم تخم استفاده کنید.
  2. تلخی بادمجان ها را به این شکل بگیرید: بعد از پوست گرفتن آنها را داخل ظرف آب و نمک بگذارید زمانی که آب رنگ تیر گرفت بادمجان ها را کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود آبکشی کنید و بعد سرخ کنید.
  3. هنگام سرخ کردن بادمجان 2 حبه سیر در روغن بیندازید هم عطر خوبی می دهد و هم اینکه اجازه نمی دهد بادمجان روغن اضافی به خود جذب کند.

طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ ؛ جا افتاده و مجلسی - کتاب کاله


مواد لازم برای خورش کرفس

  • گوشت یا مرغ    300 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • سبزی    2 پیمانه
  • ساقه کرفس    2 پیمانه
  • آبغوره    1/2 استکان
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران    به میزان لازم


دستور پخت خورش کرفس


1.طرز تهیه خورشت کرفس لعاب دار مجلسی

ابتدا پیاز را پوست کنده و داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا زردچوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تفت بخورند و رنگ گوشت تغییر کند.


2.مرحله دوم خورش کرفس

داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی های ساطوری شده را به آن افزوده و تا جایی که مطابق سلیقه غذایی مان است آنها را تفت می دهیم.


3.مرحله سوم خورشت کرفس

حالا سبزی سرخ شده و ساقه کرفس را به گوشت افزوده و آب جوشیده را هم اضافه می کنیم درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.


4.مرحله چهارم طرز تهیه خورش کرفس

بعد از گذشت 2 ساعت گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود نمک، آبغوره و زعفران غذا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت جا افتاده و به روغن بیوفتد و لعاب دار شود. در نهایت با برنج ایرانی سرو کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه رشته پلو زعفرانی خوشمزه و پرطرفدار با فیله مرغ

طرز تهیه رشته پلو با مرغ ریش ریش خوشمزه و مجلسی


مواد لازم برای رشته پلو

  • برنج 5 پیمانه
  • رشته پلویی 200 گرم
  • فیله مرغ 400 گرم
  • کره 100 گرم
  • پیاز داغ 5 قاشق غذا خوری
  • کشمش 1/2 پیمانه
  • خرما 5 عدد
  • نمک، دارچین و زعفران به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


دستور پخت رشته پلو


1. طرز تهیه رشته پلو زعفرانی

ابتدا برنج را شسته و به مدت یک ساعت با نمک خیس می کنیم. سپس داخل قابلمه ای مناسب آب می ریزیم زمانی که به جوش آمد برنج را افزوده و وقتی که دانه های برنج به سطح آب آمدند رشته را اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه آبکش می کنیم. داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته، ته دیگه مورد علاقه مان را می گذاریم سپس برنج را 

به آرامی داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا بخار کند. حالا دو قاشق روغن را داغ کرده و به همراه زعفران روی برنج می دهیم و اجازه می دهیم تا دم بکشد


2. مرحله دوم دستور پخت رشته پلو

در این مرحله فیله های مرغ را به همراه روغن، 2 قاشق پیاز داغ و زعفران تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس نصف استکان آب افزوده درب ظرف را می بندیم تا مرغ پخته و آب آن جذبش شود.


3. مرحله سوم رشته پلو

حالا داخل تابه ای کره ریخته و کشمش و خرما را به آن افزوده و تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و دارچین را هم اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.


4. مرحله چهارم رشته پلو

رشته پلو را داخل دیس پذیرایی ریخته و با کشمش و خرما و فیله مرغ تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن فصل سرو کنید. نوش جان.


منبع: مهارت آشپزی

طرز تهیه کیک شکلاتی با پف زیاد خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه

مواد لازم برای کیک شکلاتی مخصوص
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • کره 100 گرم
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پودر کاکائو 10 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری


1. طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص خوشمزه
ابتدا روی بخار آب به صورت بن ماری کره و شکلات تخته ای را حل می کنیم. سپس پودر کاکائو و شیر را افزوده مواد مخلوط می کنیم تا مایع یکدستی فراهم آید و کنار می گذاریم تا خنک شود.

2. مرحله دوم تهیه کیک شکلاتی
در ظرف مناسبی تخم مرغ و شکر را با هم به مدت 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت کرمی و کشداری حاصل شود. حالا مخلوط شکلاتی خنک شده را به آن افزوده و مخلوط می کنیم و سپس آرد و بکینگ پودر را از روی الک به تدریج افزوده و با لیسک به صورت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم. خمیر کیک شکلاتی مخصوص ما آماده طبخ می باشد.

3. مرحله سوم تهیه کیک شکلاتی
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و قالب کیک را با روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مایع کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار می دهیم.

4. مرحله چهارم کیک شکلاتی
45 دقیقه که از پخت کیک گذشت آن را با یک خلال چوبی تست می کنیم، اگر چیزی به خلال نچسبید می توانید روی توری مخصوص برگردانید تا کاملا خنک شود. درصورت تمایل با گاناش که دستور آن در نکته ها گفته شده تزیین کنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی لذیذ و خوشمزه به سبک رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی


مواد لازم برای جوجه کباب زعفرانی

  • مرغ 1 کیلو
  • زعفران دم کرده 4 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
  • خامه 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت 1 عدد
  • نمک، فلفل، آبلیمو به میزان لازم


دستور پخت جوجه کباب خوشمزه به سبک رستوران ها


1. طرز تهیه جوجه کباب خانگی خوشمزه

ابتدا مرغ ها (گوشت سینه مرغ باشد یا جوجه کامل) را شسته با چاقوی تیز آنها را به تکه های منظم برش می دهیم. سپس می شوییم و اجازه می دهیم تا مقداری آب اضافی آن کشیده شود.


2. مرحله دوم درست کردن جوجه کباب

پیاز ها را پوست کنده به شکل نگینی برش می دهیم و داخل ظرف درب داری می ریزیم.


3. مرحله سوم تهیه جوجه کباب با سس مایونز

در این مرحله سس مایونز، خامه، نمک و فلفل و زعفران را داخل ظرفی ریخته و به طور کامل مخلوط می کنیم. حالا جوجه تکه شده و پیاز را به باقی مواد افزوده و اجازه می دهیم تا استراحت کند و طعم مواد را به خود بگیرد.


4. مرحله چهارم جوجه کباب

بعد از گذشت پنج ساعت جوجه ها را به سیخ مخصوص جوجه کباب کشیده و روی زغال با حرارت ملایم می پزیم توجه داشته باشید که باید به شکل منظم کباب ها را حرکت دهید تا هر دو سمت کاملا مغز پخت شود. حالا در کنار چلوی ایرانی و مخلفات نوش جان کنید.