غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

طرز تهیه خورش فسنجان شمالی با مرغ به رو ش شمالی آسان و خوشمزه

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی


مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغ

  • مغز گردو 400 گرم
  • رب انار 4 قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت رنده ریز شده 1 عدد
  • مرغ 4 تکه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم


دستور پخت خورشت فسنجون با مرغ


1.طرز تهیه فسنجون با مرغ (آماده سازی گردو)

گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.


2. آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغ

پیاز را با رنده خیلی ریز به شکل پوره رنده می کنیم. مرغ ها را باکمی زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده و آماده می گذاریم.


3. مرحله سوم طرز تهیه خورش فسنجان

داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را با نمک، فلفل و زرد چوبه تفت می دهیم، سپس گردوی آماده شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم و رب انار را داخل آب جوشیده حل کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گردو یک ساعت بجوشد و پخته شود سپس مرغ ها را به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین به آن افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ هم به همراه گردو پخته و طعم بگیرد بعد از پخت مرغ باید خورشت غلیظ شده باشد و به روغن افتاده باشد البته (به کمک راهکار هایی که در نکات ذکر شده) حالا خورشت فسنجان را در کنار برنج ایرانی سرو کنید و نوش جان کنید.

منبع: دنیای غذاهای رنگارنگ

طرز تهیه مرصع پلو با مرغ زعفرانی مجلسی و خوشمزه اصیل ایرانی

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی با مرغ یا گوشت + فوت و فن مرصع پلو


مواد لازم برای مرصع پلو با مرغ

  • برنج 4 پیمانه
  • مرغ 4 تکه
  • کشمش 1 پیمانه
  • خلال بادام و پسته 1/2 پیمانه
  • خلال هویج 1/2 پیمانه
  • مربای پوست پرتقال 1/2 پیمانه
  • پیاز درشت 1 عدد
  • زعفران دم شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • عسل به میزان لازم
  • گلاب به میزان لازم


دستور پخت مرصع پلو با مرغ


1. طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

برنج را به مدت 1 ساعت خیس می کنیم و سپس آبکش می کنیم و می گذاریم تا دم بکشد. انتهای پخت روغن داغ و زعفران روی آن می ریزیم.


2. مرحله دوم تهیه مرصع پلو

پیاز را نگینی کرده با روغن داخل ظرف مناسبی تفت می دهیم سپس تکه های مرغ، زعفران ، نمک، فلفل، زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند یک استکان آب جوش اضافه کرده درب آن را می گذاریم تا پخته و آب آن کشیده شود و یک مرغ زعفرانی مجلسی آماده شود.


3. آماده سازی زرشک و کشمش مرصع پلو

ابتدا زرشک و کشمش را شسته و داخل دو ظرف کوچک جداگانه به همراه روغن و کمی زعفران تفت دهید. و به زرشک 1 قاشق عسل و کمی گلاب بیفزایید.


4. آماده سازی خلال ها

خلال بادام و پسته را با کمی روغن تفت داده و در نهایت کمی گلاب به هر کدام اضافه کنید.


5. آماده سازی خلال مرکبات

خلال مرکبات باید تلخی گیری شوند. هر کدام را که در دسترس داشتید را سه مرتبه داخل آب جوشانده و آبکش کنید. سپس 3 عسل را به همراه کمی زعفران و آن افزوده اجازه می دهیم تا به شکل مربا در بیاید.


6. آماده سازی هویج

هویج را به شکل خلال های نازک برش می دهیم سپس برای 10 دقیقه داخل آب می جوشانیم طوری که شکل خود را کامل حفظ کند. حالا با کمی روغن تفت داده و به آن یک قاشق عسل و کمی زعفران بیفزایید تا شیرین و خوش رنگ شود.


7. مرحله آخر تهیه مرصع پلو

برنج آبکش شده را داخل ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مرغ و تمام مواد آماده سازی شده می پوشانیم و این غذای جذاب و خوشمزه نوش جان.

طرز تهیه سوپ جو قرمز با مرغ به روش رستورانی لعابدار و خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در خانه


مواد لازم برای سوپ جو

  • جو    2 پیمانه
  • عصاره گوشت یا قلم    2 لیتر
  • پیاز    1 عدد
  • هویج    2 عدد
  • سینه مرغ    1 تکه
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذاخوری
  • جعفری یا گشنیز ساطوری شده    3 قاشق غذاخوری
  • سیر    1 حبه
  • روغن، نمک، زردچوبه و فلفل    به میزان لازم


دستور پخت سوپ جو


1. طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی

بهتر است جو را از چند ساعت قبل از پختن آن، داخل آب خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید.


2. آماده سازی مواد اولیه سوپ جو

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید، سپس سیر را هم رنده کرده آماده بگذارید. هویج ها را شسته رنده ریز می کنیم.


3. طرز تهیه سوپ جو

داخل قابلمه مناسبی برای پخت سوپ کمی روغن ریخته پیاز و سیر را تا جایی که طلایی شوند، تفت می دهیم. حالا رب، ادویه ها و مرغ را افزوده تفت می دهیم تا عطر و رنگ خوبی به وجود آید و سپس عصاره را به مواد افزوده و اجازه می دهیم تا جو کاملا بپزد و قوام لازم را پیدا کند. حالا مرغ را از ظرف خارج کرده تکه تکه می کنیم و به همراه سبزی و هویج به سوپ می افزاییم. بعد سوپ آماده شده را داخل ظرف مناسبی ریخته و سرو می کنیم.

طرز تهیه ترشی بادمجان ساده و خوشمزه آسان و مرحله به مرحله

ترشی لیته بادمجان | مواد لازم و طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج


مواد لازم برای ترشی بادمجان و هویچ

  • بادمجان قلمی    1 کیلو
  • سیر    200 گرم
  • سبزی ترشی خرد شده    100 گرم
  • هویج    250 گرم
  • فلفل سبز تند    3 عدد
  • سرکه    2 لیتر
  • گلپر    1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز    1 قاشق چای خوری
  • سیاه دانه    1 قاشق چای خوری
  • نمک ، زردچوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت ترشی بادمجان


1. طرز تهیه ترشی بادمجان ساده و خوشمزه

ابتدا بادمجان و هویج را مطابق سلیقه خرد می کنیم و داخل قابلمه بزرگی می ریزیم.


2. مرحله دوم ترشی بادمجان

حالا سرکه، نمک، فلفل، گلپر، زردچوبه را روی مواد ریخته و حدود 10 دقیقه حرارت می دهیم سپس اجازه می دهیم تا خنک شود.


3. مرحله سوم ترشی بادمجان

در این مرحله مواد خنک شده ترشی را داخل شیشه ریخته و لا به لای آن سبزی معطر، سیر و فلفل سبز می گذاریم و در محیط آشپزخانه قرار داده و بعد از یک هفته قابل مصرف است و سپس در یخچال نگهداری کنید.


منبع: بهترین غذاهای خانگی

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو اصل با مرغ و اسفناج | مجله کوروش


مواد لازم برای پاستا آلفردو

  • پاستا 4 فنجان
  • کره 1/4 پیمانه
  • خامه 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 1 پیمانه
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سینه مرغ 1/2
  • قارچ اسلایس شده 5 عدد
  • جعفری رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم


طرز تهیه پاستا با سس آلفردو


1.طرز تهیه سس آلفردو

ابتدا داخل ظرف مناسبی پیاز و سیر را داخل کره تفت داده تا شیشه ای شود و بعد به آن مرغ را افزوده مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ عوض شود. حالا قارچ، پودر سیر، نمک و فلفل را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا قارچ ها پخته شوند. سپس خامه و نیمی از پنیر را افزوده و اجازه می دهیم تا سس به قوام مناسب برسد.

2. طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه رستورانی

داخل قابلمه مناسبی را از آب پر کرده روی حرارت قرار می دهیم زمانی که به جوش آمد، پاستا را داخل آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشد. پاستا را با چاقو برش داده اگر مغز آن سفید نبود آبکش می کنیم.

3. روش سرو پاستا با سس الفردو

حالا پاستا را داخل سس آماده شده ریخته و مخلوط می کنیم و در ظرف مناسبی ریخته و باقی مانده پنیر و جعفری ساطوری شده را روی آن ریخته و سرو می کنیم.