مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه ای
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
مرحله اول: هم زدن کرده
ابتدا کره را از قبل در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس به همراه پودر قند با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود در حین هم زدن حتما دور گیری کنید تا تمام کره هم بخورد.
مرحله دوم : افزودن تخم مرغ
زرده ها را دانه دانه افزوده و با افزودن دانه آخر وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد یکدست و زرده به خورد کره برود سپس نسکافه فوری را که آسیاب شده باشد را به مواد فوق افزوده و هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه خمیر شیرینی نسکافه ای
در ادامه نشاسته ذرت را افزوده و ۱ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خوب هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود بسته به نوع آردها مختلف ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد بخواهد پس آرد را یکباره اضافه نکنید (وقتی خمیر را در دست گلوله کنید باید بدون ترک و نرم باشد)، سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم شود.
مرحله چهارم: کاتر زدن خمیر
خمیر را بین دو نایلون وردنه بزنید سپس به دلخواه با کاتر فشاری برش بزنید و داخل سینی فر چیده و بمدت ۳۰ دقیقه دیگر سینی فر را داخل یخچال استراحت دهید می توانید به دلخواه روی شیرینی از شکلات چیپسی نسوز استفاده کنید.
مرحله پنجم: پخت شیرینی نسکافه ای
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید سپس سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۲ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار داده تا شیرینی ها پخته شوند بعد از خنک شدند از روی سینی جدا کنید شما می توانید شیرینی نسکافه ای را بدون فر و در فر دست ساز به روی گاز نیز تهیه کنید. نوش جان
مواد لازم برای تهیه شیرینی کاکائویی
طرز تهیه شیرینی کاکائویی مجلسی
مرحله اول: هم زدن کره
ابتدا کره را از قبل داخل محیط آشپزخانه قرار داده تا نرم شود سپس داخل کاسه ریخته و به همراه پودر قند حدود ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
مرحله دوم: افزودن آرد
وانیل را در ادامه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید و بعد پودر کاکائو را مواد الک کرده با همزن با دور کند هم بزنید سپس نشاسته ذرت را افزوده و هم بزنید و در ادامه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم: استراحت کردن خمیر شیرینی
حتما آرد را در مرحله قبل به تدریج اضافه کنید نباید به یکباره اضافه کنید زیرا با توجه به جنس متفاوت آرد ها ممکن است کمتر یا بیشتر بخواهد باید خمیر نرم و بدون ترک باشد در ادامه خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم: کاتر زدن شیرینی کاکائویی
خمیر شیرینی کاکائویی را بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری طرح بزنید اگر کاتر ندارید می توانید مقداری در دست برداشته و گرد کنید سپس روی سینی فر قرار دهید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر منسجم شود.
مرحله پنجم: پخت شیرینی کاکائویی مجلسی
فر را روشن کنید تا گرم شود سپس سینی را از یخچال مستیقم داخل فر قرار دهید و زمان را روی ۱۵ لی ۲۰ و دمای ۱۸۰ تنظیم کنید. و اجازه دهید تا شیرینی پخته شوند (برای چک کردن پخت شیرینی با کارد آن را تکان دهید اگر حرکت کرد آماده می باشد) پس از خنک شدن از روی سینی جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه شیرینی کاکائویی ساده
منبع: مهارت آشپزی
مواد لازم برای خورش فسنجان
دستور پخت خورش فسنجان
1.طرز تهیه خورشت فسنجون با گوشت چرخ کرده
ابتدا گردو را دو مرتبه چرخ می کنیم. و یک پیاز را هم رنده کرده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم تهیه خورش فسنجان
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز و گردو را به آن اضافه کرده و با کمی نمک، فلفل، دارچین تفت می دهیم. حالا رب انار را افزوده و روی گردو ها را آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا پخته و روغن بیندازد. اگر زمان زیاد دارید مقدار آب را کمی بیشتر بریزید. ولی اگر می خواهید در زمان کوتاهی فسنجان شما جا بیوفتد از آب کمتری استفاده کنید.
3. مرحله سوم تهیه فسنجان
پیاز دوم را هم رنده کرده آب آن را می گیریم به گوشت چرخ کرده افزوده و به همراه نمک، فلفل و زعفران حسابی ورز می دهیم. باید مواد منسجمی بدست آید در غیر این صورت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. و بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته بین دو دست گلوله می کنیم و داخل تابه ای که کمی روغن ریخته ایم می گذاریم. تفت کوتاهی در حد اینکه فقط کمی انسجام پیدا کند می دهیم و بعد به خورشت اضافه می کنیم. و اجازه می دهیم 40 دقیقه هم خورشت به همراه گوشت بپزد و جا بیوفتد حالا خورشت ما غلیظ شده روی آن را قشری روغن گرفته و زمان آن است تا در کنار چلوی ایرانی سرو کنیم. نوش جانتون.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورشت فسنجون با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای سوپ شیر
1. طرز تهیه سوپ شیر مجلسی با جو پرک، خامه و قارچ
ابتدا قارچ، پیاز و هویج را به شکل نگینی یک اندازه خرد می کنیم و آماده می گذاریم.
2. مرحله دو تهیه سوپ شیر و قارچ
ابتدا کره را داخل قابلمه مناسبی ریخته سپس پیاز را به آن افزوده و تفت دهید کمی که طلایی شد مرغ را افزوده و به همراه 1 لیوان آب اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
3. مرحله سوم تهیه سوپ شیر
حالا مرغ پخته شده و میزان آب آن کم شده است. جو پرک شسته شده و هویج را می افزاییم به همراه شیر و اجاره می دهیم تا جو هم کاملا پخته و لعاب دار شود.
4. مرحله چهارم سوپ شیر
سوپ ما تقریبا آماده است فقط کافی است که ذرت، قارچ، نمک و فلفل را اضافه کنیم و اجازه دهیم کاملا سوپ جا بیفتد.
5. مرحله پنجم سوپ شیر
حالا سوپ را از روی حرارت برداشته یک قاشق از سوپ داخل خامه ریخته مخلوط می کنیم دمای خامه که کمی بالا رفت آن را به سوپ افزوده و سوپ ما آماده است در ظرف مناسب سرو کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سوپ شیر مجلسی و خوشمزه با جو پرک، خامه و قارچ
در این سوپ می توان هم از جو پرک استفاده کنید هم از جو کامل فقط در صورت استفاده از جو کامل آنرا چند ساعت قبل طبخ حتما خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
مقادیر سبزیجات در سوپ را می توانید بنا به ذائقه تان تغییر دهید.
مواد لازم برای ژله بستنی
دستور تهیه ژله بستنی
1.طرز تهیه ژله بستنی آسان و خوشمزه خانگی
ابتدا پودر ژله را داخل ظرف مناسبی ریخته یک لیوان آب به آن افزوده و به روش بن ماری پودر ژله را حل می کنیم تا زمانی که مایع شفافی حاصل شود.
2.مرحله دوم ژله بستنی
حالا بستنی نیمه آب شده را به ژله افزوده مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا یکدست شوند.
3.مرحله سوم درست کردن ژله بستنی
سپس مایع آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته و منتظر می مانیم تا ژله سفت شود.
4. مرحله چهارم ژله بستنی
ژله آماده شده را به روشی که در نکات ذکر شد بر گردانده و با خامه یا میوه تزیین کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ژله بستنی ساده خانگی مجلسی
منبع: دنیای غذاهای رنگارنگ