مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه ای
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
مرحله اول: هم زدن کرده
ابتدا کره را از قبل در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس به همراه پودر قند با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود در حین هم زدن حتما دور گیری کنید تا تمام کره هم بخورد.
مرحله دوم : افزودن تخم مرغ
زرده ها را دانه دانه افزوده و با افزودن دانه آخر وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد یکدست و زرده به خورد کره برود سپس نسکافه فوری را که آسیاب شده باشد را به مواد فوق افزوده و هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه خمیر شیرینی نسکافه ای
در ادامه نشاسته ذرت را افزوده و ۱ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خوب هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود بسته به نوع آردها مختلف ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد بخواهد پس آرد را یکباره اضافه نکنید (وقتی خمیر را در دست گلوله کنید باید بدون ترک و نرم باشد)، سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم شود.
مرحله چهارم: کاتر زدن خمیر
خمیر را بین دو نایلون وردنه بزنید سپس به دلخواه با کاتر فشاری برش بزنید و داخل سینی فر چیده و بمدت ۳۰ دقیقه دیگر سینی فر را داخل یخچال استراحت دهید می توانید به دلخواه روی شیرینی از شکلات چیپسی نسوز استفاده کنید.
مرحله پنجم: پخت شیرینی نسکافه ای
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید سپس سینی را به مدت ۱۵ الی ۱۲ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار داده تا شیرینی ها پخته شوند بعد از خنک شدند از روی سینی جدا کنید شما می توانید شیرینی نسکافه ای را بدون فر و در فر دست ساز به روی گاز نیز تهیه کنید. نوش جان