مواد لازم برای خورشت بادمجان با گوشت گوساله
طرز تهیه خورش بادمجان با گوجه و غوره
1.طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت
ابتدا پیاز را شسته نگینی خرد می کنیم و در قابلمه مناسبی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس زرد چوبه، فلفل و گوشت را به آن افزوده و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند آنها را تفت می دهیم سپس رب را داخل روغن تفت داده و به همراه چوب دارچین به گوشت می افزاییم حالا آب جوش روی مواد ریخته اجازه می دهیم تا کاملا گوشت بپزد.
2. مرحله دوم تهیه خورش بادمجان
در این مرحله بادمجان ها را پوست کنده و (به روش گفته شده در نکات تلخی بادمجان را می گیریم). حالا بادمجان ها را برش طولی می دهیم و در تابه مناسبی در داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پخته و طلایی شود.
3. مرحله سوم تهیه خورشت بادمجان جا افتاده
گوشت را تست می کنیم اگر پخته بود بادمجان ها و گوجه را افزوده و 30 دقیقه اجازه می دهیم تا با شعله کم جا افتاده و به روغن بیفتد. سپس نمک و ترشی غذا را اندازه کرده و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم و نوش جانتون.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت