غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

طرز تهیه حلوا خوشمزه و مجلسی با آرد گندم مرحله به مرحله

Image result for حلوا مجلسی

مواد لازم برای حلوا مجلسی

  • شکر ۱ لیوان
  • آرد سفید ۲ لیوان
  • پودر هل مقدار کمی
  • روغن مایع دو سوم لیوان
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا با آرد گندم

برای تهیه شربت حلوا ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید سپس ۲ لیوان آب داخل آن بریزید. در ادامه گلاب را به همراه شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از اینکه شربت آماده شد آنرا روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید چون زمانی که می خواهید آنرا به آرد اضافه کنید باید داغ باشد.

در مرحله بعدی آرد را دو مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن مایع داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند.

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و رنگش کمی مایل به کرمی شود. توجه داشته باشید که این مرحله خیلی مهم است چون اگر از آرد غافل شوید سریع ته می گیرد.

اگر آرد بسوزد طعم حلوای شما خراب می شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید.

مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید. برای تزیین حلوا می توانید از خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل استفاده کنید.

طرز تهیه خامه کیک خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

Image result for خامه کیک

مواد لازم برای خامه کیک

  • پودر خامه: 1 پیمانه
  • شیر سرد یا خامه سرد: 1 پیمانه
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری

دستور پخت خامه کیک

1.آماده سازی مواد خشک خامه کیک

ابتدا پودر قند و پودر خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

2. آماده سازی مواد تر برای خامه قنادی

حالا شیر را با وانیل مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم.

3. طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی

حالا مواد آماده شده را به مدت 3 دقیقه با بالا ترین درجه همزن مخلوط می کنیم؛ سپس با سرعت کند همزن تا زمانی که جای پره های همزن روی خامه رویت شود کار را ادامه می دهیم. حالا خامه قنادی ما آماده است. آن را برای اینکه تغییر حالت ندهد در یخچال بگذارید.

منبع: آشپزی خانگی

طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه و آسان با پف زیاد

Image result for کیک اسفنجی خوشمزه و پف دار


مواد لازم برای کیک اسفنجی

آرد سه صفر قنادی:    1 پیمانه

بیکینگ پودر :   1 قاشق چایخوری سر صاف

کره :   180 گرم

تخم مرغ :   6 عدد

نشاسته ذرت :   2 قاشق غذاخوری

نشاسته گندم:    4 قاشق غذاخوری

وانیل :   1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده


دستور پخت کیک اسفنجی

1. تهیه مواد اولیه

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با همزن با سرعت بالا تا زمانی می زنیم که رد پره های همزن روی سفیده باقی بماند و اگر ظرف را وارونه کنیم از ظرف جدا نشود. حالا سفیده ها را داخل یخچال می گذاریم تا باقی مراحل را طی کنیم.


2. آماده سازی زرده تخم مرغ ها

حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب مخلوط می کنیم تا به کرمی کشدار تبدیل شود. در این مرحله آب جوش را به تدریج طوری که به زرده ها آسیب نزند اضافه و مخلوط می کنیم.


3. آماده سازی مواد خشک

حالا مواد خشک را که شامل آرد سفید، بیکینگ پودر، آرد نشاسته بود را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم.


4. طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد

زرده و سفیده فرم گرفته را با مواد خشک به صورت تدریجی و به شکل دورانی مخلوط می کنیم. حالا خمیر لطیفی که بدست آمده را داخل قالب 20 سانتی ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا 45 دقیقه بپزید. 30 دقیقه اول به هیچ وجه درب فر باز نشود. بعد از آن با خلال می توانیم تست پختگی را انجام دهیم. و بعد از خارج کردن از فر آن را روی توری مخصوص می گذاریم تا کاملا خنک شود.


منبع: آشپزی خانگی

طرز تهیه شربت زعفران نذری به مقدار زیاد برای مجالس محرم

Image result for شربت زعفران نذری


مواد لازم برای تهیه شربت زعفران نذری برای ۱۰۰ نفر

  • ۲۴ لیتر آب
  • ۱۰۰ سی سی آبلیمو تازه (برابر با ۱ لیوان)
  • ۲ کیلوگرم شکر
  • ۲۰۰ سی سی گلاب (برابر با ۲ تا ۳ لیوان)
  • یخ به مقدار لازم
  • ۰.۵ گرم زعفران


طرز تهیه تهیه شربت زعفران نذری برای ۱۰۰ نفر

مرحله ۱

برای تهیه این شربت خوشمزه ابتدا باید زعفران را آب کنیم. برای این منظور ابتدا زعفران را به خوب کوبیده به شکل پودر در می آوریم و در یک ظرف شیشه ای می ریزیم. سپس چند تکه یخ کوچک به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا یخ در دمای محیط ذوب شود. این کار باعث رنگ دهی بهتر زعفران می شود. این روش از آب کردن زعفران با آب جوش تاثیر بهتری دارد.

مرحله ۲

اکنون باید شهد را آماده کنیم. برای این کار آب را در داخل یک دیگ ریخته و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. سپس درجه حرارت شعله را کم کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و غلیظ تر شود. بعد از اینکه شربت به قوام مورد نظر رسید، دیگ را از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا کمی خنک شود.

مرحله ۳

پس از اینکه شربت کمی خنک تر شد، گلاب و زعفران آب شده را به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید ۳ تا ۴ قطره اسانس هل را به شربت اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که اسانس هل بسیار تلخ است و اگر به میزان زیادی اسانس هل به شربت اضافه کنید، شربت تلخ خواهد شد. پس از آن صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود.

مرحله ۴

پس از خنک شدن شربت، لازم است تا آن را با آب و یخ رقیق نمایید و سپس سرو کنید. همچنین می توانید این شربت را در داخل بطری های درب دار ریخته و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری فوری و خوشمزه و پرطرفدار

Image result for ساندویچ مرغ پنیری

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ پنیری
  • یک عدد سینه مرغ
  • یک عدد هویج
  • یک عدد پیاز
  • نصف یک فلفل دلمه ای
  • ۸ عدد قارچ
  • یک قاشق چایخوری ادویه کاری
  • یک قاشق چایخوری زردچوبه
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نمک به مقدار لازم
  • دو قاشق غذاخوری سس مایونز
  • یک قاشق غذاخوری سس خردل
  • یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق مرباخوری آبلیمو
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
  • خیارشور به مقدار لازم
  • ۴ عدد نان باگت
همچنین ساندویچ مرغ پنیری یکی از غذاهای فست فودی لذیذ و خوشمزه هست و برای پیک نیک گزینه مناسبیه.

مرحله ۱:
ابتدا سینه های مرغ را به اندازه های کوچک خرد کنید. آنها را چند ساعت در پیاز خرد شده و آبلیمو و زعفران دمکرده و نمک و ماست قرار دهید تا طعم دار شوند. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا آب اضافی مرغ ها خارج شود.

مرحله ۲:
اکنون قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کنید. هویج را نیز رنده کنید. سپس آنها را به تکه های مرغ اضافه کرده و با هم تفت دهید. پس از اینکه نرم شدند، ادویه زردچوبه و نمک را به آنها اضافه کنید. کمی آنها را تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام برسد و سپس آن را از روی شعله گاز بردارید.

مرحله ۳:
اکنون زمان تهیه سس فرا رسیده است. دو قاشق غذاخوری پر از سس مایونز و یک قاشق غذاخوری سس خردل و سس گوجه فرنگی و یک قاشق مرباخوری آبلیمو و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید و داخل نان ساندویچی ها بریزید.

مرحله ۴:
از ترکیب مرغ در بین نان ساندویچی ریخته و خیارشور در داخل آن قرار دهید. آنها را در یک ظرف پیرکس در کنار هم بچینید و بر روی آنها پنیر پیتزا بریزید. روی ظرف را با کاغذ فویل بپیچانید تا ساندویچ ها خشک نشوند.

مرحله ۵:
ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درج سانتی گراد قرار می دهیم و ۵ دقیقه دیگر نیز گریل را روشن می کنیم. اکنون ساندویچ ها برای خوردن آماده است.