غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی خوشمزه و پرطرفدار با گوشت چرخ کرده

Image result for لوبیا پلو


مواد لازم برای لوبیا پلو

  • برنج:    4 پیمانه
  • لوبیا سبز:    3 پیمانه
  • گوشت چرخ شده:    400 گرم
  • رب گوجه فرنگی:    100 گرم
  • پیاز :   1 عدد
  • چوب دارچین:    1 عدد
  • پودرهل، پودر گل محمدی و زرد چوبه:    1/2 قاشق چایخوری
  • نمک، روغن:    به میزان لازم


دستور پخت لوبیا پلو

1.آماده سازی برنج

برنج را پیمانه کرده به مدت 1 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم. حالا درون ظرف مناسبی آب جوشانده و برنج خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. زمانی که برنج به همراه آب در حال جوش به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم و روی آن را آب ولرم می ریزیم.

2.آماده سازی سس لوبیا پلو

ابتدا داخل ظرف مناسبی روغن ریخته روی حرارت گذاشته و پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود حالا گوشت و ادویه ها را افزوده و تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند با هم تفت می دهیم. عطر ادویه ها و گوشت که به مشام رسید رب را در روغن تفت داده و به سس اضافه کنید در این مرحله لوبیای پخته و آبکش شده را اضافه کرده حالا سس غلیظ و خوش رنگ و بویی داریم نصف استکان آب و چوب دارچین را به آن افزوده درب ظرف را می گذاریم تا گوشت پخته و سس غلیظ شود.

3. دم گذاشتن لوبیا پلو

داخل قابلمه مناسبی را از ته دیگ دلخواه خود بپوشانید سپس از برنج و سس آماده شده به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم و در نهایت زعفران می دهیم و دم می گذاریم. بعد از آماده شدن داخل ظرف مناسبی کشیده و با سبزی خوردن، سالاد شیرازی و ماست سرو کنید.

منبع: بهترین غذاهای خانگی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد