غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

طرز تهیه بامیه خانگی عالی و خوشمزه مخصوص ماه رمضان

Image result for بامیه


مواد لازم برای بامیه 

  • آرد:    1 پیمانه
  • آب:    1 پیمانه
  • تخم مرغ :   2 عدد
  • کره:    50 گرم
  • وانیل:    1/2 قاشق چایخوری
  • عسل:   1 قاشق


مواد لازم برای شربت بامیه    

  • شکر:    2 پیمانه
  • آب:    1 پیمانه
  • گلاب :   1/2 پیمانه
  • زعفران:    2 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو :   1 قاشق
  • روغن:    به میزان لازم


دستور پخت بامیه

1.طرز تهیه شربت بامیه

ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و بعد روی حرارت می گذاریم شکر که آب شد و شربت شفافی حاصل شد گلاب، آبلیمو و زعفران را به آن افزوده و نهایتا 5 تا 6 دقیقه قوام آمدن شربت زمان می برد.

2. طرز تهیه بامیه (مرحله اول)

آب و کره را روی حرارت گذاشته و زمانی که از اطراف ظرف جوشیدن آب مشخص شد آرد را اضافه می کنیم با دقت و حوصله طوری که گلوله نشود 4 دقیقه خمیر را می پزیم.

3. آماده سازی خمیر بامیه (مرحله دوم)

خمیر را که روی حرارت پختیم و کاملا خنک شد حالا دانه دانه تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا خمیری صاف و یکدست بدست آید. در این زمان عسل و وانیل را هم اضافه می کنیم. خمیر آماده شده را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و آماده می کنیم.

4. سرخ کردن بامیه ها

داخل ظرف گود و کوچکی کمی تا نیمه روغن می ریزیم و خمیر را داخل روغن ریخته و در سایز دلخواه با قیچی آشپزخانه برش می دهیم و اجازه می دهیم با شعله ملایم مغز پخت و طلایی شود. سپس از روغن خارج کرده داخل شربت سرد ریخته و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافی آن بچکد. در نهایت در ظرف سرو قرار داده با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

منبع: ببین و بپز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد