غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

غذای مورد علاقه من

آموزش غذاهای خاص و خوشمزه

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی خوشمزه و بی نظیر

ته چین یک غذای کاملا اصیل ایرانی است که از ترکیب ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه می شود. داخل ته چین از گوشت های مختلفی استفاده می شود که محبوب ترین آنها مرغ است. چندین مدل ته چین وجود دارد. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه ته چین مرغ به شما آموزش دهیم.


ته چین مرغ خوشمزه و عالی دستور توسط مرجان - کوکپد


مواد لازم برای ته چین مرغ

  • برنج 4 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • سینه مرغ پخته شده 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • کره 200 گرم
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • زرشک 100 گرم
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • خلال پسته و بادام به میزان لازم
  • گلاب و عرق دارچین و هل 2 قاشق غذاخوری از هر کدام
  • نمک، فلفل، زعفران، پودر هل 1 قاشق چایخوری از هر کدام


دستور پخت ته چین مرغ

1. برنج را بعد از شستن به مدت 1 ساعت با نمک خیس می کنیم. آب را داخل قابلمه می جوشانیم کمی نمک می زنیم و بعد برنج را به آب در حال جوش اضافه می کنیم زمانی که برنج به همراه آب جوش به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم روی سطح آن آب ولرم می ریزیم و در کناری قرار می دهیم. (برنج را کمی دان تر بردارید)


2. آماده سازی آجیل ته چین زرشک شسته شده را در یک قاشق کره تفت می دهیم یک قاشق گلاب، کمی پودر هل و شکر را اضافه می کنیم با شعله کم جوری تفت می دهیم تا شکر آب شود و شربت غلیظی ایجاد شود. حالا خلال پسته و بادام را با یک قاشق کره تفت داده کمی به آن پودر هل اضافه می کنیم و به این شکل موادی که برای تزیین ته چین نیاز داریم آماده می شود.


3.  مرغ ها را به تکه های تقریبا درشت تقسیم می کنیم بعد به همراه یک قاشق کره و کمی هل تفت کوچکی می دهیم و به این شکل مرغ ما برای تهیه ته چین آماده می شود.


4. سس ته چین مرغ: تخم مرغ ها راداخل ظرف مناسبی می شکنیم حالا عرق هل، گلاب، عرق دارچین ، روغن، ماست، زعفران غلیظ دم شده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. رنگ مواد باید تقریبا متمایل به نارنجی باشد آنقدر مخلوط می کنیم تا به سسی غلیظ و خوش رنگ و بو برسیم.


5. ظرف ته چین را با روغن چرب می کنیم یک ملاقه از سس آماده شده ته ظرف می ریزیم. حالا برنج را به سس آماده شده اضافه می کنیم؛ خیلی با احتیاط مواد را مخلوط کرده تا برنج آبکش شده آسیب نبیند و نیمی از مخلوط آماده شده را داخل ظرف می ریزیم و سطح برنج را صاف و یکدست و کمی فشرده می کنیم حالا از مرغ آماده شده، نیمی از خلال ها و زرشک را روی سطح برنج با یک سانتی متر فاصله از دیواره ظرف می ریزیم صاف می کنیم حالا باقی برنج را روی مرغ ها ریخته سطح کار را صاف کرده و در این مرحله از باقی زعفران و کره آب شده روی سطح ته چین استفاده می کنیم و برنج را دم می گذاریم و قابلمه را روی گاز گذاشته و حدود 45 دقیقه زمان می دهیم تا دم بکشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد